Melodisen HC-punkin legenda Channel 3 ensimmäistä kertaa Suomeen

Kalifornialainen, vuonna 1980 perustettu Channel 3 saapuu huhtikuussa ensimmäistä kertaa Suomeen. Yhtye julkaisi viime vuoden marraskuussa uuden, Put ’Em Up –nimisen albumin ja juhlistaa levynjulkaisua saapumalla myös Eurooppaan. Channel 3 esiintyy Helsingissä Tavastialla 19. huhtikuuta. Ilta on osa Kekkosrock-festivaalisarjaa ja sen avaavat Nolla Nolla Nolla ja Juice Normaali. Lipunmyynti alkaa torstaina 11.1. klo 9.00 Tiketissä. 

Channel 3 on yksi 80-luvun jenkkipunkin legendaarisimpia yhtyeitä, joka erottui muista tuon ajan hardcore-bändeistä melodisilla ja tarttuvilla biiseillään. Uransa alkuvaiheessa Channel 3 coveroi keikoillaan mm. The Clashia ja Ramonesia. Näiden yhtyeiden vaikutus kuului myös Channel 3:n omassa musiikissa, jota voi kutsua eräänlaiseksi The Clashin, Ramonesin ja hardcore punkin ristisiitokseksi.

Uusi Put ’Em Up -albumi on vahva ja tunnistettava Channel 3 paketti, jonka biiseissä on poliittista sanomaa, punk- ja rock-romantiikkaa sekä hardcore-energiaa. Yhtye on edelleen tunnettu myös energisistä keikoistaan. Lähes kuusikymppinen laulaja-kitaristi Mike Magrann onkin ilmoittanut Channel 3:n tavoitteeksi räjäyttää jokaisen keikkapaikan katto ilmaan.

Tavastian illan avaavat Nolla Nolla Nolla ja Juice Normaali.

Nolla Nolla Nolla on vuonna 1979 perustettu helsinkiläinen punkbändi, joka yhdisteli jo uransa alkuvaiheessa musiikkiinsa vaikutteita post-punkista persoonallisella otteella. Bändin ensimmäinen julkaisu, Oodeja simasuille –ep on yksi tuon ajan suomalaisen punkin klassikkolevyjä. Bändi teki paluun keikoille vuonna 2012 ja julkaisi Pahaa-nimisen albumin vuonna 2016.

Juice Normaali on suomipunkin superkokoonpano, jonka muodostavat Teemu Bergman (Pää Kii, Kakka-hätä 77), Joni Ekman (Lähtevät Kaukojunat, Achtungs), Mikko Siltanen (Räjäyttäjät, Talmud Beach) ja Tasaraha-Antti Leppäniemi (Lapinpolthajat, The Heartburns) kokoonpano.

Tavastian ilta toinen osa uutta Kekkosrock-festivaalisarjaa, jossa esitellään Kekkosen ajan ja ajan hengen mukaisia punkbändejä. Ensimmäinen Kekkosrock järjestetään ensi viikon torstaina 25.1., ja siinä esiintyvät GBH (UK), Appendix ja Äpärät.

Put ’Em Up –video: 

Channel 3:
Mike Magrann – laulu, kitara
Kimm Gardener – kitara, laulu
Anthony Thompson – basso, laulu
Nick Manning – rummut

Nolla Nolla Nolla:
Klade – laulu
Pete – kitara
Make – kitara
Haba – basso
Ykä – rummut

Juice Normaali:
Teemu Bergman
Joni Ekman
Mikko Siltanen 
Tasaraha-Antti Leppäniemi 

KEKKOSROCK II:
To 19.4.2018 Tavastia, Helsinki
Channel 3
Nolla Nolla Nolla
Juice Normaali

Facebook-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/207782199786798/

LIPUT:
Ennakko 25 euroa + mahd. toimituskulut
www.tiketti.fi/tapahtuma/52217
Ovelta 28 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

Channel 3:
https://www.facebook.com/CH3band/
http://chthree.com/

Nolla Nolla Nolla:
https://www.facebook.com/nollanollanolla/

Kekkosrock: https://www.facebook.com/kekkosrock/