Lobster päivitti John Legendin All of Me:n

Lobster julkaisi versionsa John Legendin hittibiisistä All of Me. Raikkaan ja orgaanisen rockmuodon saanut biisi on toinen singlelohkaisu Lobsterin perjantaina 2. marraskuuta julkaistavalta Killing Silence -nimiseltä kakkosalbumilta.

All of Me:stä on julkaistu myös video, jolle bändi keräsi faneiltaan kuvia ja videoita heidän omista rakkauksistaan.

Mikko Karmilan miksaamalla Killing Silence -abumilta on aiemmin julkaistu toinenkin cover-biisi, Flashdance-elokuvasta tuttu Maniac. Tämän sinkun ”b-puolena” oli bändin omaa tuotantoa oleva Lose My Mind. Myös molemmista tämän sinkun biiseistä on julkaistu videot.

Tulevaa kakkosalbumia bändin laulaja-kitaristi Ana kommentoi näin: ”Lobster on lisännyt mausteita luomurock-keitokseensa. Toinen vuosikerta julkaistaan ylpeänä. Makupalettia on lavennettu melodioilla, streetfood-rockilla ja lyyrisellä syvyydellä”.

Lobster: Ana Kaunisto (laulu, kitara), Tomi Viitanen (kitara, laulu), Supi Ketola, (basso, laulu), Zeko Takamäki (rummut, laulu)

All of me Spotifyssa.

https://rockbandlobster.com
https://www.facebook.com/rockbandlobster/