Lobster avaruuden katolla

– Uusi sinkku ja video ulos tänään – albumi ilmestyy perjantaina

Melodinen hard rock -bändi Lobster julkaisi tänään Because Of Me -singlen ja siitä videon. Single on lohkaisu tämän viikon perjantaina ilmestyvältä bändin kakkosalbumilta Killing Silence.

Maailmaa syleilevä ja laulustemmoja sekä rouheita kitarariffejä säästelemätön biisi kertoo ihmisen jatkuvasta sisäisestä taistelusta. Biisin video on kuvattu Avaruuden pääkaupungiksi itseään nykyään kutsuvan Seinäjoen Jouppilanvuoren huipulla – niinpä öinen kaupunkimaisema luo biisille avaruudellisen ja maailmoja syleilevän tunnelman.

”Mun ystävällä on kaksisuuntainen mielialahäiriö ja muitakin juttuja”, Because Of Me:n biisinkirjoittaja, bändin rumpali Takamäki avaa biisin tarinaa.

”Se sanoi joskus, että ”voitte vaikka tanssia mun haudalla mut mä en välitä”. Aloin miettiä tekstiä siltä kannalta, että terveilläkin ihmisillä tunteet vaihtelee ilosta suruun koko ajan ja kaikki asiat eivät vaan onnistu, ”Because Of Me”. Ei pääse edes itseään karkuun”.

Lobster on kuvannut musiikkiaan termillä organic rock, eli luomurock. Tulevaa kakkosalbumia bändin laulaja-kitaristi Ana kommentoi näin: ”Lobster on lisännyt mausteita luomurock-keitokseensa. Toinen vuosikerta julkaistaan ylpeänä. Makupalettia on lavennettu melodioilla, streetfood-rockilla ja lyyrisellä syvyydellä”.

Albumi on äänitetty Sound Aces studiolla Sami Silenin johdolla. Sen miksasi Mikko Karmila ja masteroi Mika Jussila Finnvox studiolla.

Because of Me Spotifyssa.

Lobster:
Ana Kaunisto: Laulu & kitara
Tomi Viitanen: Kitara & laulu
Sami Ketola: Basso & laulu
Esko ”Zeko” Takamäki: Rummut & laulu

Lobster Facebookissa ja kotisivut.