Lobster nostaa kytkintä

Lobster jatkaa väkivahvojen rock-singlebiisien ja -videoiden sarjaansa juuri julkaistulla Frictionilla, jossa elämälle haetaan uutta suuntaa ja vanhalle haistatetaan pitkät. Bändi kuvailee biisiä eräänlaiseksi Musen ja Foo Fightersin jälkikasvuksi – luvassa on siis rouheiden kitarariffien ja tarttuvien melodioiden ilotulitusta.

“Tässähän on karkeasti kyse siitä, kun saa tarpeeksi kaikesta kitkasta (friction) ja ottaa uuden suunnan elämälleen. Biisin loppuosan kertsit on se hetki kun nostaa kytkintä”, bändin rumpali Takamäki valaisee biisin tekstejä.

Friction on viides single lokakuussa julkaistulta Killing Silence -albumilta. Jokaisesta singlestä on julkaistu myös video.

Friction video YouTubessa.
Friction Spotifyssa.

Lobster:
Ana Kaunisto: Laulu & kitara
Tomi Viitanen: Kitara & laulu
Sami Ketola: Basso & laulu
Esko ”Zeko” Takamäki: Rummut & laulu

Facebook-sivut
Kotisivut
Youtube-kanava