Lobster unen ja valveen hämärillä rajamailla

Lobsterilta ilmestyi uusi sinkku ja video Touch of MemoryMikko Karmilan miksaama biisi on kuorrutettu tarttuvilla melodioilla ja vahvoilla kitarariffeillä. Raskaan rockin perinteitä kunnioittavan kappaleen tekstimaailmassa liikutaan Halloween-viikonloppuun sopivasti unen ja valveillaolon hämärillä rajamailla.

”Olin valvonut pitkään ja aloin nähdä harhoja. Unen ja hereillä olon rajamailla tapahtuu kaikenlaista. Kun heräät, et tiedä onko todellinen epätodellista vai epätodellinen todellista…”, laulaja-kitaristi Ana kommentoi.

Biisin video on rumpali Zekon käsialaa. Hän halusi luoda lauluun sopivan unenomaisen videon, jossa unet ja muistot ovat niin todentuntuisia, että tuntuu että niitä voisi koskettaa.

”Videoa tehdessäni mietin omia uniani. Tajusin, että näen unet mustavalkoisina ja päätin sitten tehdä mustavalkoisen videon. Sopiihan tällainen mustavalkoinen ja unenomainen maailma hyvin myös Halloweeniin, joka sattuu biisin julkaisuviikonlopulle”, Zeko kertoo ja jatkaa, että ”koronarajoitukset olisivat aiheuttaneet niin paljon ylimääräistä säätöä ja kuluja, että päätettiin tehdä tämä video käyttäen hyväksi videopankin klippejä. Se oli ainakin turvallinen tapa tässä tilanteessa.”

Touch of Memory on toinen sinkkujulkaisu Lobsterin ensi vuonna ilmestyvältä kolmannelta pitkäsoitolta.

Touch of Memory -video YouTubessa.
Touch of Memory Spotifyssa.

Lobsterin kotisivut ja Facebook-sivu.