Parkanon Tulikukko tiivisti viikonlopun ihanuuden pop-helmeksi

Parkanon Tulikukko pistää vaihteen vapaalle uudella singlellään Perjantai on meidän. Työviikon pölyt ja stressi pyyhkäistään harteilta koukuttavilla melodioilla ja hilpeillä lyriikoilla. Lopputulos on puhdasverinen popmusiikin helmi.

Nyrkkitappelun laulaja Hepe eli Heikki Kuivala on mies Parkanon Tulikukon takana. Sooloprojektillaan Heikki heittäytyy hyväntuulisen popmusiikin maailmaan kuin Perjantai on meidän -singlen kertojaminä viikonlopun viettoon.

”Kirjotin biisin niistä tunnelmista, kun oon joskus esimerkiksi raatanut raksoilla siivoojana ja ties missä ikkunanpesuhommissa koko viikon, ja sitten perjantaina hyppää pyörän, auton tai junan kyytiin ja lähtee vaikka toiseen kaupunkiin näkeen muijaansa tai jonnekin keikalle tai bilettään muuten vaan”, Heikki kertoo biisin taustoista.

Perjantai on meidän -singlen kansitaide on Teuvo Karjalaisen käsialaa. Hän on vastannut myös Nyrkkitappelun kansigrafiikasta.

Vuodesta 2021 alkaen toiminut Parkanon Tulikukko on aiemmin julkaissut kuusi singleä ja yhden minialbumin nimeltään Heikki Juhanin lauluvihkosta…

Perjantai on meidän -single Spotifyssa ja Apple Musicissa.