Rootbrain ja Palehørse yhteiskiertueelle kesäkuussa

Suomalais-saksalainen mustanpuhuvaa grungea soittava Rootbrain ja genrerajoja väistelevä taidokas kameleontti Palehørse suuntaavat kesäkuussa neljä keikkaa kattavalle yhteiskiertueelle. Kiertuepaikkakunnat ovat Vantaa, Helsinki, Tampere ja Lahti.

8.6. Skenesali, Vantaa LIPUT
14.6. On The Rocks, Helsinki (w/ Gardenhead) LIPUT
15.6. Dog’s Home, Tampere
19.6. Torvi, Lahti (w/ Fogteeth)

Uransa ensimmäiset keikkansa soittavan Rootbrainin musiikissa yhdistyvät grunge, metalli ja slaavilainen melankolia, jotka survotaan yhteen vimmaisen sofistikoituneella punkkiasenteella. Debyyttialbumi ”Breakwater” julkaistiin viime kesänä. Bändi koostuu kokeneista kotimaisista soittoniekoista, joiden ansioluetteloista löytyy pitkä liuta bändejä kuten: Profane Omen, Kuolemanlaakso, Dauntless, Elenium jne. Kokoonpanon kruunaa bändin liidikitaristi, saksalainen V. Santura, joka tunnetaan parhaiten Tom Gabriel Fischerin johtamasta Triptykonista, joka sikisi legendaarisen Celtic Frostin jäänteistä.

Musiikillinen kameleontti Palehørse julkaisi viime vuoden lopulla toisen albuminsa ”Hunting Grounds”, jolla se vahvistaa asemaansa kansainvälistä arvostusta nauttivana triona. Yhtyeen aavikonkatkuisessa metallilla maustetussa rockissa yhdistyvät tarttuvat melodiat, kekseliäät sovitukset, koukuttavat riffit ja ensiluokkaiset biisit. Tampereelta kotoisin oleva yhtye tunnettiin aiemmin nimellä Amendfoil.

Kiertueen kahdella viimeisellä osuudella yhtyeet saavat seuraa, kun Helsingissä kolmanneksi yhtyeeksi mukaan liittyy Gardenhead ja Lahdessa Fogteeth.

Rootbrain
Instagramissa
Facebookissa

Palehørse
Instagramissa
Facebookissa

Gardenhead
Instagramissa
Facebookissa

Fogteeth
Instagramissa
Facebookissa