Chione: matka kätkettyihin maailmoihin

Melankolinen mutta kulkeva, korkeatasoisesti tuotettu ja tunteita peittelemätön – sitä kaikkea on tänään julkaistava Chionen single Hey You! Kappaleessa käsitellään ihmisten välistä vuorovaikutusta ja nostetaan esille siihen keskeisesti liittyvä kipeä aihe, kiusaaminen.

Hey You! jättää auki monia tulkinnan mahdollisuuksia. Laulun voi ymmärtää kiusaajan ajatuksiin kurkistamiseksi ja epävarmuuden tunteen käsittelyksi. Tai sitten näkökulma saattaakin olla kiusaamisen kohteeksi joutuneen ihmisen. Musiikin voimin voi matkustaa kätkettyihin maailmoihin.

Jokainen kokee laulut omien kokemustensa värittämänä ja liittää niihin oman henkilökohtaisen tarinansa”, Chione toteaa.

Savonlinnalaislähtöinen Chione alkoi kirjoittaa lauluja opiskellessaan musiikin tuottamista Lontoon Point Blank Music Schoolissa. Laulajan valmiuksia Chione hankki helsinkiläisestä Laajasalon opistosta ja Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistosta. Tekniset valmiudet ja maailmalla matkatessa mukaan tarttuneet laulujen aiheet eivät pysty peittämään Chionen musiikin haikeita sävyjä ja ajoittain mahtipontiseksi kasvavaa melankoliaa – eikä ole tarkoituskaan.

Hey You! on Joensuun Guru-studion Heikki Marttilan tuottama. Chione bändeineen on mahdollista nähdä seuraavan kerran keikalla Joensuun Areenalla 14. maaliskuuta.

www.chionemusic.com

Facebook:@Chionesingersongwriter
Instagram: @chione_official_

Kuuntele Hey You! Spotifyssa