Höyryveturin tavoin etenevä single National Nightmarelta

National Nighmaren uusi single Sugar Coated on jykevä ja perinnetietoinen versio losangelesilaisen Jack Riveran kappaleesta vuodelta 1993. Biisi etenee vaivattomasti kuin höyryjuna läpi Kalifornian erämaiden.

Sugar Coated on neljäs singlejulkaisu National Nightmaren tulevalta Sangre Salvaje -nimiseltä debyyttialbumilta. Kansainväliset sopimusneuvottelut levyn julkaisuun liittyen ovat vielä kesken, minkä vuoksi Sangre Salvajen julkaisuajankohtaa on siirretty alkusyksyyn. National Nightmaren basisti Jimi Sero matkustaa maaliskuussa Los Angelesiin, jossa kuvataan video Sugar Catedista. Video julkaistaan huhtikuun aikana.

National Nightmare on uusi groovaava rock-bändi, mutta samalla sen miehistö on eräänlainen katsaus suomalaisbändien Kuka kukin on -listaukseen. National Nightmaren muodostavat basisti Jimi Sero Smackistä, kitaristi Ace Mark Bigelfistä, laulaja Sami Haxx Speciestä ja Teddy T. Rexx Dingosta.

Sugar Coated Spotifyssa.