Mansesteri julkaisi Tapparan kannatuslaulun

Tamperelainen Mansesteri julkaisi tänään Kirveelle töitä -nimisen Tapparan kannatuslaulun, sekä videon samasta biisistä. Sinkulla vierailee Voice of Finlandistakin tuttu Ide.

Kirveelle töitä on jo toinen Mansesterin Tapparalle omistama kappale. Vuonna 2016 julkaistu Saravon Pekka -biisi ylitti nopeasti kultasingleen oikeuttavan kahden miljoonan striimauksen rajan ja Spotifyssa se on kuunneltu jo yli 3 200 000 kertaa.

– Saravon Pekan lopetettua uransa päätimme, että on vihdoin aika tehdä yhtenäinen ja täysin uusi lätkäteemainen kannatuskappale Tapparalle, joka ei kulminoidu vain tiettyyn pelaajaan vaan koko joukkueeseen sopien aina hallipeleistä vapaa-ajanviettoon.

– Saatiin mielestämme niin kappaleelle kuin videollekin sisällytettyä juuri meitä itseämme, menoa ja meininkiä, sekä tosiasioita vivahteikkaan huumorin vinkkelistä Tamperelaisella suurella syrämellä!”, kommentoi innokas Tapparafani, Mansesterin MC Mane.

Videolla vierailee myös Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina ja se on tehty yhteistyössä Tapparan, Tappara Fan Clubin, Tappara Shopin, sekä BestCaravan -karavaanitalon kanssa.

Mansesteri on tamperelainen hip hop -yhtye, joka on julkaissut viisi albumia ja valmistelee parhaillaan kuudetta levyään. Mansesterin jäsenet ovat MC Mane ja Vainis sekä DJ Kalu keikka-dj:nä.

Kirveelle töitä Spotifyssa.

Mansesterin kotisivut ja Facebook.