National Nightmare julkaisi kesäisen rock-rallin

National Nightmaren uusi single Shiva on pettävän kevyt kesäinen rock-kappale, jossa mystiikkaa vihjailevat sanat luovat vastakohtaisia tunteita. Se on tarina olennoista, jotka palvelevat jotain suunnatonta voimaa ajan ja avaruuden tuolla puolen, tietämättä onko se hyvä vai paha. Voima valmistautuu johonkin mullistavaan, mutta tarinan kulminaatio jää arvoitukseksi.

Shiva on parhaimmillaan aurinkoisella maantiellä ikkunat auki ja luu ulkona ajellessa”, biisin säveltäjä ja sanoittaja Sami Haxx kertoo. ”Sellaisessa hetkessä biisin kertosäkeen melodia sävellettiin jo vuosia sitten: maantiellä ilta-auringossa viilettäen. Sanat tulivat myöhemmin. Täydellinen antautuminen toisen ihmisen tai jonkun voiman edessä on kiinnostava aihe ja siinä on tietenkin myös jotain äärimmäisen seksikästä.”

Shiva on singlelohkaisu 10.10. ilmestyvältä ”Sangre Salvaje” -albumilta. Biisi löytyy mm. Spotifysta.

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/nationalnightmare/
Kotisivut: http://www.nationalnightmare.fi