Uusi artisti Rajamäki sulki viinatehtaansa ja julkaisi singlen

Rajamäki on julkaissut debyyttisinglensä Laava, joka on kuunneltavissa tästä linkistä. Rajamäki-nimen takaa löytyvä Pekka Rajamäki on aiemmin vaikuttanut basistina muun muassa kokoonpanoissa Honey B & T-Bones, Sandhja, Aurora ja The Irrationals.

”Laava kertoo alkoholismista ja sen vaikutuksesta läheisiin”, Pekka valottaa singlen taustoja. ”Tarinassa on synkkien sävyjen lisäksi kuitenkin myös toivoa ja uuden alun mahdollisuus. Halusin käsitellä aihetta, koska tiedän omakohtaisesta kokemuksesta, miten vaikeaa on lopettaa juominen.”

Rajamäki tekee melankolista pop-musiikkia. Hän on soittanut ensimmäiselle singlelleen kaikki instrumentit, miksannut kappaleen ja toiminut itse myös tuottajana. Kappaleen sanoitus on Rajamäen ja Jaana Karilan yhteistyön tulos.

Tulevaisuudessa Rajamäki aikoo päästä useammin tuottajan ja biisintekijän rooliin. ”Minulle on luontevaa tehdä musiikkia niin sanottujen perinteisten bändisoittimien avulla ehkä senkin takia, että olen elänyt teini-ikääni 90-luvulla. Se äänimaisema on juurtunut vahvasti päähäni. Rumpusetti ja kitara kuuluvat olennaisena osana musiikkiin. Biisien tekeminen ja tuotantopuoli kiinnostavat paljon, koska siinä on rajattomasti uutta opeteltavaa”, Pekka kiteyttää.

Facebook: www.facebook.com/Rajamakivirallinen
Instagram: www.instagram.com/rajamaki_virallinen
Nettisivut: www.pekkarajamaki.com