Rap-yhtye Mansesteri julkaisi rokkaavan singlen

Tamperelainen rap-yhtye Mansesteri julkaisi uuden singlen. Midas-single on entistä rockimpaa Mansesteria ja samalla hyvin puhutteleva kappale. Midas on Mansesterin kolmas singlejulkaisu yhtyeen loppuvuodesta ilmestyvältä kuudennelta pitkäsoitoltaan. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet ”Turbulenssi” ja Tapparan kannatuskappale ”Kirveelle töitä”.

”Midas-kappale käsittelee suuria tunteita, vastuuta ja irti päästämistä, sitä kuinka välillä hyvää tarkoittamalla saa pahaa aikaan. Kappale on meille itselle yhdistelmä vanhaa ja uutta. Kappaleessa yhdistyy meidän entistäkin rockimpaa tyyliä, mutta sanoitusten takaa löytyy paljon sitä fiilistä ja tunnepohjaisuutta, mitä alunperin jengi fiilasi meitä kuunnellessaan! Rehellistä, suorasukaista ja sydän verellä raavittua kokonaisuutta”, kertoo Mansesterin MC Mane.

Kappaleen tarinan opetus pohjautuu kreikkalaisen mytologian taruun Midas-kuninkaasta, joka sai taikavoimia ja halusi ahneuksissan muuttaa kaiken koskemansa kullaksi.

”Nuoremme kasvavat nyt hektisessä yhteiskunnassa, jossa tulosvastuullisuus, suorituskyky ja menestys ovat ylikorostettuja hyvyyden mittareita. Tämänlainen arvokehitys ohjaa päätöksentekoa yhteiskunnassa suuntaan, joka muuttaa perhe- ja sosiaalisia suhteita taloudellisiksi, kaikkien vanhojen moraalisten käsitysten muuttuessa samalla kullaksi. Toisin sanoen kehitys on vakaata ainoastaan niin kauan kuin rahaa riittää”, MC Mane avaa biisin tarinaa.

Midas-single Spotifyssa.

Mansesterin Facebook-sivut ja kotisivut.

Mansesteri on:
Mc Mane
Vainis
DJ Kalu