ANIG nostaa maljan ystävyydelle: Cava!

ANIG on julkaissut viidennen singlensä Cava! Kulkeva ja kepeä biisi on ylistyslaulu ystävyydelle, jossa syvällisten puhuminen kietoutuu yhteen hassuttelun kanssa.

Anni Ignatius antaa ANIGille äänen ja kasvot. Ennen musiikin teon mahdollistavan kokoonpanon syntymistä Anni on toteuttanut luovuuttaan muun muassa käsitöiden ja Sormustin-käsityöblogin pitämisen kautta. Annin valmistamia vaatteita on nähty ANIGin 2017-2018 julkaistuilla musiikkivideoilla.

ANIGin sanoituksista ja osasta sävellyksiä vastaa Annin mies Tommi Ignatius. Tuottaja Henrik Sirelä on myös ollut mukana ANIGin alusta lähtien. Oman panoksensa ovat tuoneet myös livebändin pojat, muut säveltäjät sekä biisejä konsultoineet kaverit.

Tunnelmointi on ANIGille tärkeää, eikä ajoittainen syviin vesiin sukeltaminenkaan pelota artistia. Musiikin avulla vaikeitakin asioita voi kääntää hyviksi. ANIGille musiikin päätehtävä on tehdä maailmasta kauniimpi paikka.

ANIG:

Facebook

Youtube

Instagram

Cava! :
San: Tommi Ignatius
Säv: Heikki Nieminen/Petteri Hirvonen
Sovitus ja tuotanto: Henrik Sirelä
Kitarat: Ville Salminen/Tomas Niemistö