Mansesteri ja Levi-Äijä pistää Änärit tulille!

Mansesteri jatkaa jääkiekkoaiheisten biisien sarjaa ja julkaisi Bissee ja Änärii-nimisen singlen videoineen. Bissee ja Änärii vie Mansesterille tuttua rapin ja rockin yhdistelmää popimpaan suuntaan. Kappale pyörii ”miesflunssa”-ilmiön ympärillä, ja kertoo huumorisävytteisesti, mutta ylistävästi perinteisestä poikien illasta, jossa perisuomalaiseen tapaan nautitaan ohrapirtelön, popcornien ja makkaran lisäksi NHL-peliturnauksesta kavereiden kesken.

Kappaleella vierailee Pää-äijistä tutuksi tullut, soolouralle siirtynyt pohjoisten tunturien kuningas, Levi-Äijä, jonka suurimpia hittejä ovat viime talvena ilmestynyt Suksen jälkeen – Afterski, sekä menevä vaahtokylpyelämää ylistävä Jacuzzi Yakuza.

Mansesterin aiempia jääkiekkoaiheisia biisejä ovat olleet jo noin 3,5 miljoonaan kuuntelukertaan Spotifyssa yltänyt Saravon Pekka, Suomen MM-kisajoukkueelle tehty Ykköset, sekä Tapparalle tehty kannatuslaulu Kirveelle töitä.

Bissee ja Änärii -kappaleen tuotannosta vastaa Mansesterin hovituottaja Joni ”Zankie” Vuorinen, sekä miksauksesta ja masteroinnista Teemu ”TB” Lampinen.

Mansesteri on tehnyt pitkän uran itsenäisenä  bändinä, joka julkaisee itse omat levynsä. Bändi on lähdössä ensi vuonna 10-vuotisjuhlakiertueelle alkuperäiskokoonpanossaan, kun bändin alkuperäisjäsenet Inde ja Sarkastinen liittyvät kiertuekokoonpanoon. Bändin keulahahmo Mc Mane kertoo, että vauhti ei ole hidastumassa vaan päinvastoin, ensi vuoden kiertue tulee olemaan isompi ja tapahtumarikkaampi kiertue kuin koskaan ennen.

Lisäksi Mansesterilta on tulossa alkuperäiskokoonpanolla täysin uutta tuotantoa piakkoin!

Bissee ja Änärii Spotifyssa.
Bissee ja Änärii -video YouTubessa.
Mansesterin kotisivut: http://mansesteri.com/