Oscar Raga julkaisi iloisesti svengaavan singlen

Ruotsalais-suomalais-espanjalainen Oscar Raga julkaisi uuden singlen Give It Up. Oscar sekoittaa musiikillisessa paletissaan melodisen rockin ilosanomaa ja siivilöi sen iloisesti irrottelevan ja svengaavan bändinsä läpi. Give It Upissa voi kuulla vaikutteita 60- ja 70-lukujen popmusiikista ja sen kruunaa komeasti soiva torvisektio.

Give It Up on Oscar Ragan kolmas single.

”Mietin aina lauluja tehdessäni, että miten ne toimivat livenä. Mitään pyörää en ole tänne tullut uudestaan keksimään ja jätän trendien seuraamiset muille. Annan musiikin tulla ja eteenpäin mennään nimenomaan sen ehdoilla”, kuvailee Oscar Raga musiikkiaan.

Singlen miksasi tunnettu ruotsalainen tuottaja ja biisintekijä Figge Boström yhdessä Willem Bleekerin kanssa. Boström on toiminut aiemmin myös mm. Eva Dahlgrenin basistina.

Oscar Raga omaa sekä suomalaiset että espanjalaiset sukujuuret. Suomalaiset sukujuuret hän on perinyt isältään, bändin kitaristilta Papi Rockilta (Ismo Waronen), joka on aiemmin vaikuttanut mm. Hiroshima-yhtyeessä. Suomessakin tunnetuksi tullut bändi oli Tukholmaan muuttaneiden suomaisrokkareiden perustama hardrock-bändi 80-luvulla.

Give It Up Spotifyssa

Facebook
YouTube
Instagram

Katso myös video Oscar Ragan edellisestä singlestä:
Haka Haka Haka (Move Your Body)