Inkvisitio julkaisi singlen Hengellinen laulu

Inkvisitio julkaisi 7.12. singlen Hengellinen laulu, joka tarttuu eriarvoistumiseen gospelbiisin varmuudella kitaroiden helistessä ja tuuban matalien äänten antaessa selkänojaa. Heikommista on pidettävä huolta, heidän auttajiaan on arvostettava ja ahneus on pahasta.

Singlen julkaisukeikka soitettiin Helsingin Sture Cafe Clubissa. Seuraavan kerran Inkvisitio on mahdollista nähdä livenä Oulun Ykän Pubissa 15. joulukuuta.

Inkvisitio syntyi 80- ja 90-lukujen taitteessa Juliet Jonesin Sydämen pikkusiskoksi, jolla osoittautui olevan taipumuksia ajoittaisiin synkkyyden puuskiin, mutta myös armahduksen tuovaan huumoriin ja koukuttavien pop-melodioiden hallintaan.

Marraskuun 30. päivänä julkaistiin digimuodossa Inkvisition ep Helvetti (1990) ja albumi Kiirastuli (1991).