Palehørselta (ex-Amendfoil) tulevan albumin ensimmäisen single ja video

Hiljattain nimensä vaihtanut ja norjalaiselle Indie Recordingsille kiinnitetty Palehørse (ex-Amendfoil) on julkaissut ensimmäisen singlen ja videon tulevalta albumiltaan. Aavikkorockin lailla eteenpäin rouhiva Pale Horse edustaa albumin suoraviivaisinta antia.

– Pale Horse -biisi on kulkenut matkassamme jo hyvän tovin, joten napatessamme sen bändin nimeksi mukaan tuli sopiva viittaus yhtyeen historiaan. Bändin nimen kirjoitusasua jouduimme toki vähän viilaamaan kaimoista erottuaksemme. Pale Horse -biisi ei ole mikään varsinainen Palehørse-anthem, joka määrittelisi täysin albumin linjan, vaikka kansikuvitukseen sillä on ollut oma vaikutuksensa, selventää laulajakitaristi Lassi Mäki-Kala.

Palehørsen itsensä mukaan nimetty debyyttialbumi julkaistaan 5. huhtikuuta.

Keikalla bändi on mahdollista nähdä ensimmäisen kerran 22.2. Helsingin Nosturissa norjalaisen Shiningin lämmittelijänä.

Pale Horse-single Spotifyssa

Pale Horse-video Youtubessa

Keikat:

22.2. Nosturi, Helsinki (with Shining NOR)
6.4. April Apocalypse, Vernissa, Vantaa

Palehørse:
Lassi Mäki-Kala – Vocals / Guitar
Samu Honko – Drums / Vocals
Ville Siivonen – Bass / Vocals

Kotisivu Facebook Instagram Youtube Twitter