The B And The Bandin single on toivoa täynnä

The B And The Bandin Hautausmaa on pysäyttävä kappale rakkaudesta, elämästä ja kuolemasta – mikä tekee siitä ilmiselvän valinnan toiseksi single- ja videolohkaisuksi helmikuussa julkaistavalta pitkäsoitolta Ravista ja maalaa. Biisi edustaa monipuolisen levyn yhtä äärilaitaa: jos ensimmäinen single Mun silmät ei oo tottuneet aurinkoon oli stoner-henkistä raakaa melodista rokkia, Hautausmaa on surullinen, kaihoisa, toivoa täynnä oleva kappale.

Voimafolkpunkbändinäkin tunnettu The B And The Band on heittänyt akustiset soittimet nurkkaan ja tuleva albumi esittelee sähköisemmän mutta kuitenkin energisen pelimannihenkensä säilyttäneen yhtyeen.

The B And The Bandin kolmas pitkäsoitto Ravista ja maalaa ilmestyy perjantaina 15.2.

Hautausmaa-single Spotifyssa.
The B And The Band Facebook-sivu.