The B And The Band – Minuutti vihaa vie 60 sekuntia onnea

Voimafolkpunkbändinä tunnettu The B And The Band julkaisi tänään albumin Ravista ja maalaa. Digi- ja cd-formaateissa tarjolla oleva pitkäsoitto on noin 35-minuuttinen konstailematon, mutta monitahoinen rocklevy.

Ravista ja maalaa on The B And The Bandin uuden kokoonpanon ensimmäinen julkaisu, jolla trioa kuullaan sähköisenä. Yhtye on onnistunut tekemään lähes kymmenvuotisen uransa eheimmän kokonaisuuden: erilaiset biisit ja teemat sulautuvat yhteen ja muodostavat enemmän kuin osiensa summan.

Laulaja-kitaristi Teemu Lindberg kiteyttää albumin teemat yhteen lauseeseen: ”Minuutti vihaa vie 60 sekuntia onnea sun elämästä.”

Fiiliksiään levynjulkaisun kynnyksellä Teemu avaa näin: ”Vapautunut ja luottavainen fiilis levystä. Suuri työ ja pitkä odotus saatetaan viimein päätökseen. Miekka, joka on lävistänyt vatsan, liukuu pikkuhiljaa ulos kehosta. Levyn takana voi seistä 110-prosenttisesti. Sinkut ovat jo nyt saaneet enemmän huomiota kuin edellisillä kerroilla. Joten tunnelmat ovat perfecto. Mielestäni parasta TBATB:tä tähän mennessä.”

Rumpali Lasse Arola kertoo levyn nimikkobiisin kertosäkeen ensimmäisen osan tiivistävän hänen ajatuksensa levystä.

”Ravista ja maalaa
Kirjoita ja laula
astu rivistä
riko lauman rauha”

Ravista ja maalaa Spotifyssa.

Keikat:
Levynjulkaisukeikka (w/Lauma):
Pe 15.2. Ravintola Totti, Järvenpää
https://www.facebook.com/events/289702138350547/
La 16.2. Dog’s Home, Tampere (w/Lauma)
Pe 12.4. Katse, Jyväskylä (w/Palehørse)
Pe 26.4. HVNK PNKRCK, Hyvinkää

Facebook
YouTube