Tyrannia ei ole pois muodista –  Palehørselta uusi single ja lyriikkavideo

Tamperelaiselta Palehørselta ilmestyi tänään single ja lyriikkavideo kappaleesta Dead Wrong. Kyseessä on toinen singlejulkaisu huhtikuussa ilmestyvältä ja bändin itsensä mukaan nimetyltä debyyttialbumilta. Albumin julkaisijana toimii norjalainen Indie Recordings.

Aiemmin Amendfoil-nimellä tunnettu Palehørse ehti julkaista kaksi erinomaisia arvosteluja saavuttanutta albumia omakustanteena ja soittaa lukuisia keikkoja ennen reinkarnaatiotaan. Myös Dead Wrong voi olla bändiä aiemmin seuranneille tuttu. Uusi versio on työstetty Amendfoilin jäämistöstä ja miksattu uudelleen Norjassa.

”Kyseessä ei ole uusi biisi, mutta sen aihe tuntuu jälleen ajankohtaiselta – kiitos kaikkien omahyväisten johtajien. Tyrannia ei näytä vaan koskaan olevan pois muodista”, kommentoi bändin laulajakitaristi Lassi Mäki-Kala.

Sinkku kuunneltavissa Spotifyssa.

Palehørse:
Lassi Mäki-Kala – Vocals / Guitar
Samu Honko – Drums / Vocals
Ville Siivonen – Bass / Vocals

Keikat:
22.2. Nosturi, Helsinki (with Shining (NOR), Four Stroke Baron & Dreamarcher)
6.4. April Apocalypse, Vernissa, Vantaa (with Festerday, The Moth Gatherer & Diablerie)
12.4. Katse, Jyväskylä (with The B And The Band)

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Kotisivut