Mansesterin uusi single on tarina sivuraiteelle ajauteen nuoren elämästä

Tamperelainen rap-yhtye Mansesteri julkaisi tänään uuden singlen ja videon Tarvin aikaa, joka on tarina sivuraiteelle ajauteen nuoren elämästä. Koskettavalla kappaleella vierailee Lassi Viljanen, joka on nouseva tähti ja todellinen viihteen moniottelija. Viljanen on tuttu mm. Idolisista ja Suomen Karaoken SM -kilpailusta.

Tarvin aikaa on varsinkin bändin solistille Mc Manelle henkilökohtaisesti tärkeä laulu. Ideatasolla se on ollut olemassa jo pitkään.

”Tarkoitus oli tehdä oma soolobiisi, mutta Vainis piti sitä henkilökohtaisuudesta huolimatta tosi samaistuttavana ja halusi ehdottomasti lähteä mukaan. Mun oma säe kertoo parhaasta nuoruudenystävästä, jonka elämä lähti jo lastenkodin kautta vähän väärille raiteille, sekä mun omista fiiliksistä ja tunteista häntä kohtaan. Mulla on ollu jo vuosia mielessä, että haluan tehdä siitä ihmisestä biisin, mutten oo saanu purettua sitä oikeella tavalla sanoiksi. Joskus tarvii vähän etäisyyttä ja aikaa asioiden käsittelyyn, sekä niiden purkamiseen, siitä itse biisikin sai nimensä”, Mansesterin jäsen Mc Mane kertoo kappaleen taustoista.

Tuotannosta vastasi Mansesterin hovituottaja Joni ”Zankie” Vuorinen, sekä miksauksesta ja masteroinnista Mansesterin alkuperäisjäsenenäkin tuttu Sasu ”Sarkastinen” Salonen.

Mansesteri on tällä hetkellä 10-vuotisjuhlakiertueella. Keikoilla kuullaan läpileikkaus Mansesterin tuotannosta aina alkuajan hiteistä alkaen, sekä ensimmäistä kertaa livenä Mc Manen valikoituja soolokappaleita. Mansesterin mukana kiertuekeikoilla esiintyy bändin toinen alkuperäisjäsen Inde, joka julkaisee myös pian uutta soolotuotantoaan.

Mansesteri – Tarvin Aikaa feat. Lassi Viljanen Spotifyssa.

https://www.facebook.com/mansesteriofficial/
http://mansesteri.com