Miksi sä Taina? kysyy Neiti Rubinstein

Tänään julkaistu Miksi sä Taina? on singlelohkaisu maaliskuun 15. päivänä ilmestyvältä Neiti Rubinsteinin esikoisalbumilla Eläköön kauneus.

Neiti Rubinstein on suomenkielisen rockmusiikin klassikkoyhtyeiden perinteeseen nojaava rouheasoundinen trio, joka ei peittele vaikutteitaan, vaan jalostaa perinteitä ja vie niitä omalta osaltaan eteenpäin.

Miksi sä Taina? on melodisine kertosäkeineen käyntikortin lailla mukaan tarttuva näyte tulevalta pitkäsoitolta. Neiti Rubinstein on onnistunut taltioimaan studiossa livesoiton magiaa: rumpali on kovakätinen, kitaristi pelkistää tyylikkäästi eikä basisti pelkää sen enempää riskejä kuin onnistumisiakaan – samalla yksilöt katoavat ja yhtye hengittää musiikkia yhtenä olentona.

Kokoonpano:
Jussi Ahokas: kitara ja laulu
Janne Raiski: basso
Mika Jokiaho: rummut

Yhtyeen kotisivut

Neiti Rubinstein Facebookissa