6G:n Tarzan ja Jane sykkii kesää

Tänään streamina ja videona julkaistu Tarzan ja Jane on 6G:n kolmas single, jonka tarttuvassa poprockissa sykkii kesän ja rakkauden odotus. Tarinassa liikutaan nykyajan Tinder-todellisuudessa, mutta kaipuu rakkauden viidakkoseikkailuihin on ikiaikaista.

Salolaisten lapsuudenystävien muodostama 6G pomppasi julkisuuteen 2018 X Factoryssa esittämällä omia kappaleitaan. Biisinkirjoitusleirien ja kierrätyshittien keskellä 6G kulkee omaa reittiään ja antaa musiikillaan raikkaan todisteen siitä, kuinka luovuus voi kukkia perinteisessä bändiyhteisössä. Michael Monroen hehkutuksen mukaan ”6G voi jonain päivänä olla yhtä iso kuin Haloo Helsinki”.

6G:n laulaja Masa Haikonen kertoo, että Tarzan ja Jane sai alkunsa X Factor -kuvauksien jälkeisellä iltaoluella tapahtuneesta Tinder-viestittelystä Jane-nimisen naishenkilön kanssa. Muutaman päivän kypsyttelyn jälkeen Masa sävelsi kappaleen bussimatkalla.

Masa: – ”Biisi sai ensiesityksensä X Factorin livessä ja fanit ovat odotelleet studioversiota innokkaasti sen jälkeen. Lopullinen versio tuotettiin viime vuoden loppukesällä Sonic Pump -studioilla.”

Tarzan ja Janen tuotannosta vastaavat Janne Huttunen ja Arto Ruotsala.

6G: Masa Haikonen (laulu), Aleksi Lehtinen (kitara), Tino Nieminen (basso), Niklas Korhonen (koskettimet), Jere Nieminen (rummut)

Tarzan ja Jane Spotifyssa ja iTunesissa

6G Facebookissa
6G Instagramissa @6gvirallinen