The Lips ihastuttaa taas tarttuvalla indiepopillaan

Energisestä ja punk-henkisestä indiepopistaan tunnetuksi tullut keravalainen The Lips julkaisi tänään uuden We’re Never Gonna Be As Young As Tonight -ep:n. Tällä kertaa yhtye on jättänyt syntikat ja kevyen discoilun taka-alalle ja tuonut tilalle luomuisempaa soundia ja vahvempia melodioita. Tämä indierock-kattaus tarjoillaan laulaja Ainon tummanpuhuvalla laululla kuorrutettuna.

Vaikka ep:llä liikutaan hyväntuulisella indierockin ja popin akselilla, kumpuavat biisien tekstit synkemmistä lähtökohdista: “Pettäminen hajottaa perheen. Lapsille kerrotaan, että pitää uskoa hyvään ja olla rohkea, vaikka paskaa sataakin niskaan”, kertoo bändin kitaristi ja ep:n teksteistä vastaava Petri.

Avausraita 3 a.m. liikkuu kuitenkin positiivisemmissa maisemissa. Kappaleessa on toivoa luovaa tunnelmaa ja koukuttava Ash/Weezermäinen kertosäe.

“Halusin alun perin tehdä simppelin 60-luku tyttörockbiisin. Saatiin Antti (LaumaSnipe Drive) mukaan esituottamaan tätä julkaisua ja tästä kappaleesta muodostuikin melkoisen väkevä poprock-möhkäle. Sama kohtalo lankesi tietysti koko ep:n  päälle!”, Petri kertoo.

The Lipsiltä ovat aiemmin ilmestyneet paljon ihastusta herättäneet 2 ep:tä ja 3 singleä. Bändi on ollut mm. YleX:n Nosteessa-bändinä.

We’re Never Gonna Be As Young As Tonight -ep Spotifyssa.

The Lips Facebook-sivut.

The Lips:
Aino – laulu, Pete – kitara, Harri – kitara, Perttu – basso, Jake – rummut ja Jyri – koskettimet