EBO lentää korkealla kesässä

Joskus nimi on enemmän kuin enne: Electric Beat Orgyn eli tuttujen kesken EBOn Highsinglessä ja –videossa sykkii kesän sydän ja rantabileissä rakastumisen tunnelma, mutta beat irtoaa Samu Paanasen beatboxauksesta, joka taidokkuus loksauttaa yleisön suut auki keikka toisensa jälkeen: lavalla on vain pari kielisoitinta ja laulumikrofoneja, mutta groove on armoton ja yleisön tanssijalka saa oman tahdon.

Paanasen ohella menon letkeyden varmistavat Kalle Marttilan sähköbasso, kitaristi Ilkka Kainulainen ja näyttelijänäkin tunnettu Pekka Louhimo, jonka ääniala ja äänentuoton monipuolisuus venyvät tarvittaessa Freddie Mercurysta Brian Johnsoniin. Lisäksi singlellä kuullaan vierailevana saksofonistina Markus Pajakkalaa.

EBO uskoo freesisoundisiin korvamatoihin, elämänmyönteiseen sanomaan ja tanssittavan energiseen biittiin, joiden muodostama paketti High-singlekin on.

Keikoilla pitkän linjan ammattilaisten erikoiskokoonpano tarjoaa luonnollisesti erikoismenon.

EBO:

Laulu: Pekka Louhimo – Kitara: Ilkka Kainulainen – Beatbox: Samu Paananen – Basso: Kalle Marttila

High Spotifyssa

EBOn kotisivut

EBO Facebookissa