Oscar Raga romanttisissa kesäyötunnelmissa

Ruotsalais-suomalais-espanjalainen Oscar Raga vannoo vahvojen tunteiden ja niiden musiikiksi muuttamisen nimeen.

Tänään julkaistun Summer Nights -singlen sävelkulku hakee vaikutteita klassisista popmelodioista ja syvemmältäkin.

Laulun jousisovitus saattaa kuulijan pehmeään kesätunnelmaan, jolle lisämaustetta tuo K.G. Westmanin käsissä soiva sitar. Kaiken tämän lopputuloksena Summer Nights on tanssiin houkutteleva, tarttuva ylistys romanttisille kesäöille.

Oscar Raga: ”Jos kesäyö osaisi laulaa, se kuulostaisi mielestäni tällaiselta. Kesällä ihminen on vastaanottavaisempi kaikelle romanttiselle, se on universaalia. Sattumalta törmäät jossain ihmiseen, jota et koskaan tule unohtamaan – sen enempää kuin sitä kesäyötä, jolloin hänet ensimmäistä kertaa tapasit”

Summer Nights -video julkaistaan tämän viikon perjantaina. Se on kuvattu Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa. Oscarin vastanäyttelijänä videolla esiintyy ukrainalainen malli ja suosittu somepersoona Ana Koshkina.

Summer Nightsin miksauksesta vastaa menestynyt tuottaja ja biisintekijä Fredrik Figge Boström. Hänen CV:stään löytyy yhteistyökumppaneita niin Ruotsista (GhostEva Dahlgren) ja kuin popmusiikiltaan tulikuumasta Koreastakin (mm. Got7Girl’s Generation) ja Japanista (mm. ArashiKumi Koda).

Summer Nights Spotifyssa.

Facebook-sivut
YouTube-kanava
Instagram