Norjalainen The New Death Cult – rockia, rauhaa ja rakkautta naamioiden takaa

Rauha ja rakkaus eivät ole välttämättä ensimmäiset mielleyhtymät, jotka on totuttu liittämään norjalaiseen maskibändiin. Kaukaiselta Andromedan galaksilta saapunut ja vuonojen maahan kotiutunut The New Death Cult tekee poikkeuksen sääntöön tänään julkaistavalla singlellään True Eyes. Bändin jäsenet Alpha, Beta, Gamma ja Delta eivät voi enää katsella ihmiskunnan tuhoavan olemassaolonsa edellytyksiä. He levittävät varoituksen sanaa ja vaativat muutosta aseista väkevimmän eli rockin keinoin. Yhdestoista tunti on käsillä, on aika rokata Tellus kuntoon!

The New Death Cultin musiikissa voi kuulla vaikutteita bändeistä kuten Queens Of The Stone Age, Biffy Clyro ja Pink Floyd. Avaruustematiikastaan huolimatta nelikko vannoo perinteisen rouhean rockin ja melodioiden nimeen. Studiossa yhtye on luottanut analogisuuteen ja haalinut käyttöönsä parasta käsillä olevaa vintage-laitteistoa. Stamos Kouliosisin (mm. Keep Of Kalessin, Palehørse) tuottaman debyyttialbumin julkaisee syyskuussa Indie Recordings.

True Eyes on The New Death Cultin kolmas singlelohkaisu. Aiemmat singlet Light Spills Over ja Zeitgeist on nostettu esiin muun muassa BBC:n Dan P. Carterin Radio Rock Showssa ja esitelty viikon biisinä brittiläisessä Classic Rock -lehdessä.

Kuuntele Spotifyssä

The New Death Cult
Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä
Kotisivut