Jesse & Varjot kurkottaa kohti onnellisuutta

Jesse & Varjot julkaisi tänään Onnellinen-singlen, joka on uusin lohkaisu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta uudelta albumilta.

Onnellisen tyylilaji on tarttuva suomirock. Biisi soljuu eteenpäin kesäisen kevyesti vaikka sen teksteissä liikutaankin ihmismielen synkemmissä kammioissa. Kappaleen yleissävy on lopulta positiivinen – onnellisuutta kohti kurottamisesta on kysymys.

Jesse & Varjot tunnettiin aiemmin Jesse Vainaan Varjot -nimellä. Yhtye oli alun perin Laulaja Rami Hentilän sooloprojekti, josta muodostui myöhemmin kiinteä bändi. Nimenmuutokseen johti halu tehdä nimestä ytimekkäämpi ja bändimäisempi.

”Ollaan nyt Jesse ja sen jengi. Mä oon Jesse ja mun bändi Varjot!”, laulaja Rami naurahtaa.

Singlen on miksannut Las Vegasissa majaileva Jukka Backlund ja masteroinut Steve Kitch omalla Steve Kitch Mastering -studiollaan Britanniassa.

Onnellinen-single Spotifyssa.
Jesse & Varjot Facebook-sivut.