Viivi Josefinan 16 cl sua on tarttuva ylistys ihastumiselle

Vangitsevan samettisen lauluäänen omaava Viivi Josefina julkaisi tänään toisen singlensä, 16 cl sua. Groovaava ja soulahtava popbiisi on kesäiltoihin sopiva, flirttaileva ihastumisen ylistys.

Viivi Josefina itse kokee olevansa kahden ulottuvuuden artisti, jonka tekstit saattavat käsitellä vakavia ja henkilökohtaisia aiheita, mutta toisaalta hän tykkää tanssittaa ja laulattaa ihmisiä. 16cl sua -single esittelee näistä artistin jälkimmäisen puolen.

”16 cl sua kertoo maailman kutkuttavimmasta tunteesta – ihastumisesta. Biisin teksti kuvaa erityisesti sitä hetkeä, kun tämä tunne saa alkusysäyksen. Aihe oli sinänsä luonteva laulunaihe, sillä olen aina itse ihastunut helposti. Maailma on täynnä upeita ihmisiä ja kohtaamisia, ja tämä biisi on oodi näille molemmille”, Viivi Josefina kertoo biisistä.

16 cl sua Spotifyssa

Facebook-sivu
Instagram