Laura Sofialta vahva ja sensuelli debyyttisingle

Laura Sofia julkaisi tänään debyyttisinglensä Sadat suukot, sadat kosketukset. Vangitseva iskelmäbiisi on Esa Niemisen säveltämä ja Mirjam Paason sanoittama, ja Laura Sofian tulkinnassa hänen vahva ja sensuelli laulusoundinsa pääsee oikeuksiin.

Laura Sofia on tehnyt uraa artistina jo vuosia ennen nyt käsillä olevaa debyyttisingleään. Hän on ehtinyt mm. voittaa Iskelmän Suomen mestaruuden vuonna 2009 ja selviytyä Tangomarkkinoiden finaalin karsintaan vuonna 2017.

Laura Sofia on elänyt ja hengittänyt musiikkia koko ikänsä. ”Minun kasvutarinani artistina on lähtenyt jo lapsuusvuosilta Iisalmesta, kun kulutin puhki Katri Helenan VHS-konserttivideot”, hän kertoo.

Sadat suukot, sadat kosketukset valikoitui ensisingleksi useiden vaihtoehtojen joukosta. ”Tämä tuntui heti omalta. Musiikin täytyy koskettaa, ja tässä on kaikki elementit kohdallaan. Mikä onkaan hienompaa, että tekijä on sama kuin niillä artisteilla, joiden musiikkia olen itse ihaillut ja niistä inspiroitunut. On kunnia saada tämä Esa Niemisen teos ensijulkaisuksi”, Laura Sofia kertoo innostuneena.

Sadat suukot, sadat kosketukset Spotifyssa.

Laura Sofian Facebook-sivu.

Sadat suukot, sadat kosketukset YouTubessa (audio):