6G:n uusi single on rock-vaikutteilla maustettua urbaania poppia

6G-yhtyeeltä ilmestyi tänään single Positiivinen ongelma, joka yhdistelee rohkeasti urbaania popmusiikkia ja rockia modernilla ja koukuttavalla tavalla. Kappaleen tekstissä liikutaan parisuhteen ongelmien ja mahdollisuuksien syövereissä: laulu toteaa, että kahden ihmisen erilaisuus voi muuttua yhteisessä elossa positiiviseksi ongelmaksi.

Laulaja Matias Haikonen avaa biisin syntyprosessia: ”Ollaan käyty vuoden mittaan tekemässä demoja Mökkitie Recordsin, HMC:n kirjoittajan ja tuottajan Timo Ruokolan kanssa, ja tämä biisi on kulkenut mukana demolaarissa viime vuoden lopulta lähtien. Biisi on matkan varrella muuttunut tosi paljon ja esimerkiksi sen teksti on kirjoitettu moneen kertaan uusiksi, mutta ideassa on ollut aina jotain kiehtovaa. Lähtökohtana oli tutkia sitä, miten suhde toimii jos eroavaisuuksia ja ristiriitoja on todella paljon – vai toimiiko se?”

6G:n keväällä ilmestynyt debyyttisingle, Tarzan ja Jane, on soinut radiossa, päätynyt useammilla soittolistoille ja streamannut Spotifyssa jo lähes 100 000 kertaa.

Salolainen 6G nousi julkisuuteen vuonna 2018 osallistuttuaan Michael Monroen joukkueessa X Factoriin.

Positiivinen ongelma Spotifyssa.

6G:
Matias Haikonen (laulu)
Aleksi Lehtinen (kitara)
Tino Nieminen (basso)
Niklas Korhonen (koskettimet)
Jere Nieminen (rummut)

https://www.facebook.com/6Gvirallinen/
https://www.instagram.com/6gvirallinen/