CHAELA:n Aloha! saa suuret voimat kohtaamaan

Tänään singlenä julkaistava CHAELA:n Aloha! on biisi, jossa suomalainen haikeus ja itämainen mystiikka kietoutuvat yhteen lanteet liikkeelle saavan beatin kanssa. Myös laulun tarinassa ovat liikkeellä suuret voimat, kun rakkauden, surun ja vihan tunteet kohtaavat.

Kertosäkeen laini ”tän täytyy loppua, nyt se on Aloha!” on luonteenomaista CHAELA:a – latinomusiikkiin friikahtaneelle biisinkirjoittajalle sanojen rytmi on keskeisessä roolissa. Sana ”aloha” tarkoittaa hyvästi ja samalla se merkitsee syvää rakkautta ja kiintymystä. Vielä syvemmälle mennessä ”alo” kuvastaa nykyisyyttä, edessä kohdattavaa, ja ”ha” tarkoittaa hengitystä. Niinpä Aloha! oli itsestäänselvä nimi biisille, joka kuvaa risteävien ja yhteenkietoutuvien voimien kohtaamista ihmissuhteessa.

”On suhteita, joista ei pysty päästämään irti, vaikka tietääkin sen olevan itselle huonoksi”, CHAELA pohtii. Tekstin tunnelmaa täydentävä melodia syntyi co-write -sessiossa CHAELA:n, Annika Tellon ja Timo Ruokolan kanssa, joka vastaa myös Aloha!:n tuotannosta.

Keväällä 2018 CHAELA, oikealta nimeltä Jasmin Michaela, sainattiin biisintekijäksi FRSH Music/HMC Publishing:lle. Yhden Co-write -session tuloksena syntyivät melodia ja sanat Janji feat. Olavin biisiin Take My Hand, joka on striimannut Spotifyissa jo yli puoli miljoonaa kertaa.

CHAELAn 2019 maaliskuussa julkaistu single Figuuri on striimannut Spotifyissa jo yli 85 000 kertaa ja kuuntelijoita on yli 50 eri maassa. Kehopositiivisuuteen kantaa ottava biisi on myös nostettu Spotifyissa Ihanimmat naislaulajat -listalle.

www.chaela.fi

Instagram: @chaelachaela

Facebook: @oonchaela

Kuuntele Aloha! Spotifyssa