Porilainen Atlases kiinnitettiin saksalaiselle Lifeforce Recordsille

Porilainen Atlases on tehnyt levytyssopimuksen saksalaisen metallimusiikkiin erikoistuneen Lifeforce Recordsin kanssa.

Vuonna 2017 perustettu Atlases kuvailee musiikkiaan visuaaliseksi moderniksi post metalliksi, jossa raskaat ja elokuvamaiset elementit toimivat rujon kauniiin liiton ainesosina. Yhtye käyttää livenä rumpupädejä ja syntetisaattoreita elokuvallisen maiseman viimeistelyyn. Nuoresta iästään huolimatta Atlases on ehtinyt julkaista yhden albumin, EP:n, split-singlen ja tehdä Suomen keikkojen lisäksi kaksi Baltian kiertuetta. Keväällä 2019 julkaistu debyyttialbumi Haar on kerännyt kehuja niin kotimaisessa kuin ulkomaisessa mediassa. Parhaillaan yhtye valmistelee toista albumiaan, jota on suunniteltu julkaistavaksi loppusyksystä 2020.

Lifeforce Recordsin mieltymys suomalaiseen metallimusiikkiin on monilla alaa seuraavilla tiedossa, sillä vuosien aikana yhtiö on julkaissut useita suomalaisbändien albumeja. Tällä hetkellä kotimaisista yhtyeistä Lifeforcelle levyttävät myös Hanging Garden, Vorna ja Oceanwake.

Atlases on mahdollista nähdä seuraavan kerran livenä An evening with Lifeforce Records -iltamassa Hämeenlinnan Suistoklubilla la 8.2., missä se esiintyy yhdessä tallikaverinsa Hanging Gardenin kanssa. Liput tapahtumaan myy Tiketti.

Keikat:
8.2. Suistoklubi, Hämeenlinna (w/ Hanging Garden)
4.4. Bar 15, Seinäjoki
22.5. Kerubi, Joensuu (w/ Murheenlaakso)
23.5. Henry’s Pub, Kuopio (w/ Murheenlaakso)