Peltokurjelta kujeileva single Fiilaan

Tänään julkaistu Peltokurjen single Fiilaan on kertomus ihastuksesta, jota ei halua paljastaa ihastuksen kohteelle. Anna Peltomaan ja Emma Kurkisen symbioottinen biisinkirjoitustapa on tuottanut tällä kertaa kujeilevan keväisen laulun, joka saa ison bändikokoonpanon tulkitsemana soulin ja suurella kädellä sovitetun klassisen iskelmän sävyjä. Solistikaksikon hienosti soivat stemmalaulut täydentävät tyylikkään kokonaisuuden.

Peltomaan ja Kurkisen vuonna 2017 Oulussa perustaman Peltokurjen juuret ovat folk-vaikutteisessa popissa, mutta musiikin tekijöiden ja toteuttajien skaala on monipuolinen. Fiilaan on yksi maistiainen yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta, jonka biiseiltä on turha odottaa yhteen ja samaan kaavaan kangistumista.

Aiemmin julkaistut singlet Aikaa ja En unohda teitä ovat saaneet radiosoittoa ja Tommi Rahkon ohjaama video Musta koira palkittiin puolestaan Oulun musiikkivideofestivaaleilla 2018.

Kuuntele Fiilaan Spotifyssa.

Peltokurki somessa:

Facebook
Instagram