Tanssii Antron kanssa

Antron tänään ilmestynyt debyyttisingle Déjà Vu on jylhä, tummanpuhuvan konepohjan päälle rakentuva popbiisi. Teknoklubeilta ja NEROn tuotannosta vaikutteita saanut kappale suorastaan pakottaa kuuntelijan tanssilattialle.

Lapissa varttunut Samuli Antero eli Antro laulaa kasvukivuista, vapautumisesta sekä ihmissuhteista ja tutustuu musiikin kautta itseensä. Antron esikuvia ovat mm. Lady GagaChristina Aguilera ja Sam Smith. Inspiraatiota Antro on saanut myös Berliinin klubikulttuurista sekä erilaisista avoimista ja suvaitsevaisista yhteisöistä.

Artistius ja musiikinteko on ollut Antrolle kasvutarina ihmisenä. Rakastuttuaan teknoon Antro löysi itsensä vapaamielisiltä Berliinin klubeilta. Siellä hän viimein ymmärsi ja hyväksyi itseltään pimennossa pitämänsä seksuaalisuutensa ja sen, että hän kuuluu vähemmistöön. Tämän kokemuksen jälkeen Antro pystyi aloittamaan vaikeiksi kokemiensa asioiden käsittelemisen. Olemalla rehellinen itselleen hän toivoo antavansa samaistumispintaa muillekin.

”Jos saan helpotettua yhdenkin ihmisen elämää musiikin kautta, koen onnistuneeni”, Antro sanoo.

Déjà Vu Spotifyssa.

Antron Facebook-sivu ja Instagram.

Promokuva © Pasi Järvenpää