Yokilta hypnoottinen tanssi- ja transsibiisi

Oululainen Yoki julkaisi tänään singlen Rauniot, joka on toinen singlelohkaisu yhtyeen toukokuussa ilmestyvältä esikoisalbumilta. Rauniot on popbiisi, jonka vangitsevan hypnoottinen poljento tempaisee mukaansa ja rakenteet yllättävät kuulijansa kerta toisensa jälkeen. Yhtye itse kuvaa Edu Kettusen tuottamaa kappaletta tanssi- ja transsibiisiksi.

Kuusihenkisen Yokin musiikki rakentuu tarinoista, joilla maalataan maisemia värejä säästelemättä. Yhtyeen väripalettiin kuuluvat niin tummanpuhuvat tunnelamapalat kuin iloiset ja energiset menobiisitkin.

Vuonna 2018 perustetun yhtyeen jäsenet ovat kokeneita muusikoita, joiden historiasta löytyy useita kokoonpanoja, kuten mm. Zacharius Carls Group, The Rizzla Band, Vuoksi, Zarthas ja Uukki Tainers. Laulaja ja yhtyeen pääasiallinen biisinkirjoittaja Elisa Koivupuro on aiemmin tehnyt musiikkia sooloartistina.

 

Rauniot Spotifyssa.

Yoki:
Elisa Koivupuro – laulu
Niko Ruuskanen – kitara
Jusu Tapio – koskettimet
Jukka Vihermaa – kitara
Tommi Södö – basso
Mikko Arvola – rummut

Yoki Facebookissa ja kotisivut.