Konala2020 julkaisi tyylikkään videon ”Musteella”

”On vaan uskallettava katsoa, jotta näkee. Uskoa näkemäänsä, eikä peittää sitä. Kaikki se kirjoitettiin jo kauan sitten. Sotkettiin musteella, ei saatu sanoista selvää.”

Konala2020 on uusi kotimainen yhtye, jonka musiikki kurkottaa eri vuosikymmenille toteutuksen ollessa samalla vahvasti tätä päivää. Se hyödyntää rockin, popin ja jopa iskelmän parhaat palat, mutta seisoo silti rehellisesti niiden keskellä omana itsenään. Vaikka musiikissa on kuultavissa perinteisiä elementtejä, niitä rikotaan persoonallisilla ja sopivasti kuulijaa haastavilla sanoituksilla.

Ensimmäinen single ja tyylikkäästi toteutettu video Musteella esittelee Konala2020-yhtyeen olemuksen ytimekkäästi. Hiipivien kuvien ja usvan keskeltä hivuttautuva musiikki nousee pala kerrallaan kuin helsinkiläinen lähiö.

Yhtyeen tuotanto on pitkäaikaisen musiikillisen parivaljakon Tom Hätisen ja Pekka Purhosen käsialaa. Debyyttisingle Musteella on sovitettu yhteistyössä kokeneen ja useiden suomalaisartistien taustalla marinoidun yhtyeen kanssa. Kappaleen on äänittänyt ja miksannut Marko Kataja Porvoon Magnusborg studiossa ja masteroinut Svante Forsbäck Chartmakersilla.

Konala2020:
Pekka Purhonen – laulu
Sami Vuollekoski – kitara
Petteri Korhonen – rummut
Mikko Yli-Knuuttila – basso

Konala2020 Facebookissa