Kaukolasipartion 10-vuotisjuhlat ilmaisena nettilivekeikkana

Pohjois-Karjalan hulvattomin bändi Kaukolasipartio juhlistaa kymmenvuotista uraansa ilmaisella nettilivekeikalla keskiviikkona 6. toukokuuta yhtyeen YouTube- ja Facebook-sivuilla. Sumeilemattoman viihdyttävästi rockia, kasaridiskoa ja iskelmää yhdistelevän show’n jälkeen iltaa voi jatkaa katsomalla vuonna 2013 julkaistun Neiti Kaunispäivää etsimässä -dokumentin, jonka yhtye tarjoaa myös ilmaiseksi samoilla kanavilla.

Spesiaalikeikat ovat Kaukolasipartion leipälaji, mutta koskaan aikaisemmin se ei ole esiintynyt täysimittaisesti ja täydellä kokoonpanolla livenä netissä. Poikkeusolosuhteet vaativat poikkeuksellisia otteita myös juhlimisen suhteen. Sekä kokemuksen että huumorintajun puolesta Kaukolasipartiolla on tähän hyvät valmiudet.

Kaukolasipartio on vuosien varrella tehnyt noin 600 keikkaa. Perinteisten klubi-, festivaali- ja yrityskeikkojen lisäksi rajojen rikkojana tunnettu bändi on nähty muun muassa kauppojen leipähyllyjen välissä, junanvaunuissa ja hernekeittopatojen äärellä. Yleisömäärät ovat vaihdelleet yhdestä hengestä 30 000 ihmiseen.

Kaukolasipartio on veljesten Johannes ja Ilja Tepon sekä Pertti Fellerin, Sampsa Asikaisen ja Kämy Kämäräisenkeväällä 2010 perustama bändi, joka on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, lukuisia singlejä ja videoita. Vuonna 2013 yhtye julkaisi myös musiikkidokumentin, Rokumentti Film Festivalillakin esitetyn Neiti kaunispäivää etsimässä.

Yhtyeen suurimpia hittejä ovat olleet Kesyttämätön leijona, Neiti kaunispäivä, Viikonloppua ja Lomamatka lamamatka.

Nettilivekeikka toteutetaan yhteistyössä Guru Entertainmentin, Powdermedian ja Korpipajan kanssa.

Kaukolasipartio 10-vuotta, täysin suotta! – Livekeikka – keskiviikkona 6.5. klo 19:00.
Keikka on nähtävissä näissä kanavissa:
https://www.youtube.com/user/Kaukolasipartio
https://www.facebook.com/Kaukolasipartio/

Lavalla: Kaukolasipartio
Ohjaus, kuvaus: Korpipaja
Tekniikka, äänet, valot: Guru Entertainment & Powdermedia