Konala2020-yhtyeen toinen single on tarina Hotelli Hesperiasta

Konala2020 on julkaissut toisen singlensä Hotelli Hesperia. Biisi jatkaa samaa varmaotteista ja sävykästä suomenkielisen rockin linjaa, minkä ensimmäinen single Musteella aloitti. Kappaleen pohjana lauluntekijöiden vuosien takainen tositapahtumaan perustuva tarina luovuuden, taiteen ja hulluuden välisestä suhteesta. Samalla se on kertomus ihmisen unelmasta jostain paremmasta – jossain kaukana ilman märkää ja pimeää.

Konala2020-yhtyeellä on kyky luoda eri vuosikymmeniltä olevista vaikutteista omaperäinen musiikillinen kollaasi. Kappaleissa on paljon tuttua, mutta on vaikea määritellä, mistä tuo tunne syntyy. Helsinkiläisen lähiön tapaan musiikin voi kohdata rehellisenä kokonaisuutena, kokemusten vääristelemättömänä summana.

Yhtyeen tuotanto on pitkäaikaisen musiikillisen parivaljakon Tom Hätisen ja Pekka Purhosen käsialaa. Hotelli Hesperia on sovitettu yhteistyössä kokeneen ja useiden suomalaisartistien taustalla marinoidun yhtyeen kanssa. Kappaleen on äänittänyt ja miksannut Marko Kataja Porvoon Magnusborg studiossa ja masteroinut Svante Forsbäck Chartmakersilla.


Konala2020
Pekka Purhonen – laulu
Sami Vuollekoski – kitara
Petteri Korhonen – rummut
Mikko Yli-Knuuttila – basso

Konala2020 Facebookissa
Konala2020 YouTubessa