Auringonpaisteelta tuoksuva single Koirat SADETTAlta

SADETTA julkaisi tänään singlen Koirat. Kesänmakuinen pop-biisi kietoo kuulijan hellään otteeseen ja saa lanteet liikkumaan. Koirat on jälleen vahva näyttö yhtyeen kyvystä kirjoittaa tarttuvia melodioita ja koukuttavia kertosäkeitä.

Laulaja Jussi Selon ja kitaristi Vesa Holmalan käsialaa olevan Koirat-biisin kepeä fiilis on ammennettu sen syntyhetkestä.

”Kirjoitettiin kitaristi Vesan kanssa biisi aurinkoisena kesäpäivänä piknikillä yhdeltä istumalta. Biisi edustaa sitä letkeempää SADETTA-poljentoa” Jussi kertoo.

Vesa avaa biisin syntyä tarkemmin näin: ”Se oli kesä 2018, kun otin puhelun Jussille ja sovittiin piknik Ratinanrantaan Tampereelle. Kitara, pari kylmää ölppöö messissä ja alustavat säkkärin alkulainit mielessä alettiin kokeilemaan jotain kesähenkistä rallatusta. Jokunen tovi siinä fiilisteltiin ja taltioitiinkin puhelimeen demo kappaleesta, josta kuului autojen äänet ja ihmisten kikatus taustalla. Todella siisti fiilis, että nyt sekin kesäinen muisto on julkaistu ja voi alkaa elämään omaa elämäänsä”.

Koirat on viides singlelohkaisu Sadettan valmisteilla olevalta debyyttialbumilta.

Koirat Spotifyssa.

SADETTA:
Jussi Selo
Vesa Holmala
Tytti Toppari
Lauri Kujasalo
Jari Kangaskorte

Sadetta Facebookissa.