Meedio on konstailematon suomirock-ralli

Medium Arvet julkaisi tänään singlen Meedio. Biisi on perinteinen suomirock-ralli särökitaroilla ja tarttuvilla melodioilla maustettuna. Lyriikoissa liikutaan parisuhdeongelmien parissa ja jätetään kuulijalle tilaa omiin tulkintoihin.

”Sain biisin tekstiin idean noin puolitoista vuotta sitten, kun katsoin Viikingit-televisiosarjaa. Sarjassa esiintyy tietäjä, jolta viikingit kyselevät ennustuksia. Minua kiehtoi tämä kuvitteellinen hahmo ja halusin liittää sen osaksi arkielämän tarinaa. Kuulijan tulkittavissa on se, esiintyykö Meedio kappaleessa oikeasti, vai onko se vain kertojan kuvitelmaa”, Medium Arpien kapellimestari Eetu Moilanen kertoo ja jatkaa: ”Monet avioliitot ja yleensäkin parisuhteet tuntuvat tämän päivän maailmassa päättyvän eroon, valitettavasti. Halusin kirjoittaa kappaleen, jossa käsitellään isojakin ongelmia, mutta kuitenkin siten, että niistä loppujen lopuksi selvitään”.

Meedio on Medium Arpien kolmas single. Debyyttisingle Maailmanparantajat on streamannut Spotifyssa jo lähes 100 000 kertaa.

Medium Arvet on Eetu Moilasen sooloprojekti, joka kasvaa keikoilla nelimiehiseksi kokoonpanoksi. Eetulla on useiden vuosien kokemus biisinkirjoittajana ja muusikkona erilaisissa kokoonpanoissa. Medium Arvet on luonnollinen jatkumo Eetun uralla.

”Bändin nimen keksin lentokoneessa joulukuisessa talviyössä. Nimi perustuu ensisijaisesti näihin mun biiseihin, jotka ovat aika arpisia tarinoita, mutta ei kuitenkaan synkimmästä päästä. Siksi Medium Arvet on mielestäni osuva nimi tälle bändille”, Eetu kommentoi.

Meedio Spotifyssa.