Hunt & Fight on kauhupeleihin pohjautuva maaginen poptrippi

Heli Järvenpään tänään ilmestynyt single Hunt & Fight on maaginen poptrippi. Kappaleesta samaan aikaan julkaistu video vie syviin vesiin ja leikittelee taitavasti biisin äänimaiseman kanssa.

Kauhupelit ovat antaneet vaikutteita Hunt & Fightin soundimaailmaan. Elektronisella hidastempoisella musiikilla luodaan pohja kertomukselle, jossa kertoja pakenee synkkää kohtaloaan. Musiikkivideo ja biisi jättävät avoimeksi, onko kyseessä uhrin vai seireenin tarina.

Hunting & Fight on kahden eri genreä edustavan lauluntekijän kohtaamisen tulos. Melodisesta elektropopista vastaa säveltäjä-tuottaja Ilya Zaytsev. Laulumelodian sävellyksen ja sanoituksen takana puolestaan on aikaisemmin suomenkielistä iskelmä- ja popmusiikkia kirjoittanut Heli Järvenpää.

“Haluan lauluntekijänä päästä tekemään yhteistyötä osaavien tyyppien kanssa. Omalla kohdallani kysymys ei ole artistiudesta vaan tarinan kerronnasta laulun keinoin. Joskus laulu ja sanoitukset ovat etualalla, joskus taas vain yhtenä instrumenttina muiden joukossa. Näen asian niin, että tarve lokeroida perustuu perinteiseen musakustannuksen maailmaan. Tämä aika, missä kuka tahansa voi olla oma mediansa ja tehdä omanlaisia juttujaan digitaalisiin kanaviin, vapauttaa tästä kategorisoinnin taakasta. Koskaan ei tiedä, mistä itsensä seuraavaksi löytää ja hyvä niin”, Heli kertoo musiikintekijäfilosofiastaan.

Hunt & Fight on Heli Järvenpään ensimmäinen englanninkielinen single.

Hunt & Fight Spotifyssa.
Hunt & Fight -video YouTubessa.

Facebook
Instagram
Youtube
Twitter