Counting Hoursin toisella singlellä koetaan aamunkoitto ilman aurinkoa

Counting Hoursin toisella singlellä koetaan aamunkoitto ilman aurinkoa

Tunnelmallisen 90-luvun metallin tummasävyisessä vanavedessä soutavalta Counting Hoursilta on ilmestynyt single ja video kappaleesta ”Blank Sunrise”. Biisi on esimakua 23. lokakuuta julkaistavalta albumilta ”The Will”. Jussi Hämäläisen (Mercury Circle, Hanging Garden) tuottaman ja Jaime Gomez Arellanon (Ghost, Paradise Lost) masteroiman albumin julkaisusta vastaa espanjalainen The Vinyl Division.

”Blank Sunrise” on kuvaus tietynlaisten ulkopuolisten ihmisten mielentilasta. He ovat hylkiöitä, mutta samalla ylpeitä oman polun löytäjiä, joille uusi aamunkoitto tai päivä näyttäytyy erilaisena kuin useimmille meistä”, kuvailee yhtyeen laulaja Ilpo Paasela tuoretta singleä.

Counting Hoursin kokoonpanoon kuuluu jäseniä yhtyeistä, kuten Shape Of Despair, The Chant, Rapture ja Impaled Nazarene. Tulevalta albumilta on aiemmin lohkaistu single kappaleesta Our Triumph.


Ennakkotilaa
The Will -albumi

Kokoonpano
Ilpo Paasela (The Chant) – laulu
Jarno Salomaa (Shape Of Despair, EX-Rapture) – kitara
Tomi Ullgren (Shape Of Despair, Impaled Nazarene) – kitara
Markus Forsström (The Chant) – basso
Sameli Köykkä (EX-Colosseum) – rummut

COUNTING HOURS
Facebookissa
Instagramissa