Dear Moonilta näyttävä studiolive

Kuopiolainen elektrorock-kokoonpano Dear Moon on tallentanut näyttävän viiden kappaleen studioliven ”Live At Studio 1”, jonka ensiesitys on kokonaisuudessaan perjantaina 12.3. kello 20.00 bändin Youtube-kanavalla. Dear Moon -yhtye on myös virtuaalisesti paikalla vastaamassa kysymyksiin puoli tuntia ennen ja jälkeen keikan.

Studiolivellä Dear Moonin kiihkeä ja eteerinen musiikki on saanut arvoisensa puitteet. Esimakuna tallenteelta voi katsoa ”Dear Enemy & The Best Ally” -kappaleen.

Koronapandemian vietyä yhtyeen keikat, Dear Moon päätti toteuttaa visuaalisesti näyttävän ja monikameroilla taltioidun konsertin Kuopion konservatoriossa. ”Live at Studio 1”:ksi nimetyn tallenteen materiaali painottuu viime vuonna brittiläisen Revolver Recordsin julkaisemaan ja hyvän vastaanoton saaneeseen ”Arise”-debyyttialbumiin. Studioliven lisäksi Dear Moon on hyödyntänyt ensilevyn jälkeisen ajan työstämällä seuraavaa albumiaan. Studiolivellä uudesta materiaalista on tarjolla ensimmäinen maistiainen kappaleesta nimeltä ”Dark Miles”.

Kokoonpano
Tommi Saikkonen – vocals, guitar
Timo Kokko – guitar
Sampsa Väätäinen – drums, vocals
Tatu Savolainen – bass, vocals
Markus Lumipuu – synths, vocals

DEAR MOON somessa
instagram.com/dearmoonband
facebook.com/DearMoonband