Hanging Gardenin ”Winter’s Kiss” enteilee seitsemättä albumia

Hanging Garden -yhtyeeltä on ilmestynyt tänään uusi single ja video kappaleesta ”Winter’s Kiss”. Kappale enteilee Hanging Gardenin toukokussa julkaistavaa seitsemättä albumia ”Skeleton Lake”.

”Winter’s Kiss” -kappaleella Hanging Garden matkustaa omassa tuotannossaan harvemmin soudetuille metallin vesille. Gootahtava kappale on ensimmäistä kertaa sävelletty yhteistyönä Jaani Peuhun (Mercury Circle, Swallow The Sun) kanssa. Lisäksi Peuhu vastaa kappaleen laulutuotannosta ja osasta sen taustalauluista.

Tulevalla ”Skeleton Lake” -albumilla Hanging Gardenin melankolinen väripaletti on saanut seurakseen aiempaa kirkkaampia ja optimistisempia sävyjä. Vuonna 2019 julkaistulla ”Into That Good Night” -albumilla yhtyeen vakituiseksi jäseneksi liittynyt laulaja Riikka Hatakka on osaltaan avannut yhtyeelle uusia polkuja. ”Skeleton Lake” -albumilla Hanging Gardenin musiikillinen visio on entisestään tarkentunut ja yhtye soi jopa aiempaa tunnelmallisempana. Samalla musiikissa huokuu käsillä oleva poikkeuksellinen aika ja eristäytyneisyys. Ensimmäinen single ”Winter’s Kiss” on yksi tämän ikuisuudelta tuntuvan talven välipysäkeistä. Kappaleesta tehty video on yhtyeen omaa tuotantoa.

Kuuntele ”Winter’s Kiss” -single Spotifyssa

Ennakkotilaa ”Skeleton Lake” -albumi

Kokoonpano
Toni Hatakka – laulu
Riikka Hatakka – laulu
Mikko Kolari – kitara
Jussi Hämäläinen – kitara, laulu
Nino Hynninen – koskettimet
Jussi Kirves – basso
Sami Forsstén – rummut

Hanging Garden somessa
Facebook: https://www.facebook.com/HangingGardenOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/hanginggrdn/
Twitter: https://twitter.com/HangingGrdn