Iskelmättöbändi RASAlta uusi single Tuhkaa

RASA julkaisi tänään toisen iskelmättö-genreen kuuluvan singlensä Tuhkaa. Iskelmättöä saadaan, kun iskelmälaulajan kanssa liittoutuneet metallimuusikot soittavat mahtipontista, melankolista ja tarttuvaa poprockia.

Tänään julkaistu single Tuhkaa on tarina menetyksestä ja surusta. On kuulijan päätettävissä, liittyykö tarina ihmissuhteisiin vai luonnon nykytilaan. Biisi kasvaa kerroksittain muutaman sävelen minimalismista aina massiiviseen post-rock -aaltoon saakka vajaan neljän minuutin kestonsa aikana.

”Bändi syntyi kokeilunhalusta ja tarpeesta keksiä itselle uutta. Sen myötä myös bändin kokoonpanon soittajat löytyivät varsin eri genreistä. Suomalainen melankolia on kuitenkin sen verran vahva yhdistävä tekijä, että RASA on kuulostanut heti alkumetreiltä bändiltä”, kuvailee tuottaja-kitaristi Jaakko Eskelinen, joka on yksi bändi perustajista.

RASAn jäseniltä löytyy historiaa ja taustakytköksiä muu muassa sellaisiin nimiin kuin One Morning Left, Malummeh, Kalmah, Anna Hanski, Kaija Koo ja Pepe Willberg.

Viime vuonna julkaistu RASAn debyyttisingle Valosta Raskas Kivi on kerännyt yli 30 000 streamausta Spotifyssa ja siitä julkaistua videota on katsottu lähes 10 000 kertaa YouTubessa. Single herätti ihastusta ja ihmetystä hankalasti lokeroimattomalla ilmaisullaan.

Katso Tuhkaa Youtube-video

Tuhkaa Spotifyssa.

RASA on:
Petri Räikkönen (keikkakitaristina tällä hetkellä Kaija Koo, aiemmin mm. Milana, Pepe Wilberg, Anna Hanski )
Jaakko Eskelinen (ex-Malummeh, Hwæl)
Ari Levola (ex-One Morning Left)
Veli-Matti Kananen (Kalmah, ex-One Morning Left)
Salla-Mari Kostia (Hwæl)
Joona Kostia (Hwæl)

https://www.facebook.com/rasamusiikki
https://rasamusiikki.fi