Kymmenen miljoonan kuuntelun Erakossa avaa Värisuoran Pastellilla

Kymmenen miljoonan Spotify-kuuntelun rajan hiljattain puhkaissut Erakossa jatkaa hurjaa luomistahtiaan tänään julkaistulla tuplasinglellä Pastelli. Reippaan ska-poljentoinen avausraita Liian sitä liian tätä liian jotakin on kertomus elämän jatkuvasta tasapainoilusta, jossa voi herkästi unohtaa sen kaikkein tärkeimmän – elämisen. Pop’n’roll -ralli Sä voisit pelastaa mut ajautumast tuhoon on puolestaan ylistyslaulu toisen ihmisen tärkeydelle.

Hiljattain julkaistu kolmas Erakossa-albumi Käärmeennahka on tarkoittanut taiteilijanimen takaa löytyvällä Niko Ailamolle vuosien työllä hankitun kuuntelijakunnan kasvamista edelleen, mutta ei kaasupolkimen vaihtamista jarruun. Erakossa loi nahkansa nopeasti uudestaan ja suuntaa jo katseensa Värisuoraksi nimettyyn seuraavaan albumiin.

Rakenteilla oleva pitkäsoitto tulee sisältämään väriteemoittain nimettyjä kahden kappaleen kokonaisuuksia, joista ensimmäisen on nyt julkaistu Pastelli.

Värisuoran julkaisujen väriteemalla kuvataan kappaleiden tunnelmaa. Pastellilla kevään kirkkaat sävyt yhdistyvät yöttömien öiden pastellitaivaisiin.

Niko Ailamo kuvailee julkaisua seuraavasti: ”Molempien kappaleiden tunnelmassa toivo yhdistyy elämän sisäänrakennettuun taisteluun. Nimesin nämä Pastelliksi, koska pehmeiden pastellivärien tapaan kappaleet hohtavat, mutta sisältävät paljon haurautta. Värikästä muttei räikeää eli just sopivaa musaa valoisiin kesäiltoihin”.

Väriteemaiset julkaisut jatkuvat loppukesästä.

Kuuntele Pastelli-single Spotifyssa.

Erakossa ATK:ssa: Kotisivut – Facebook-sivu – Twitter – Instagram – YouTube-kanava