JATALA palaa parrasvaloihin Structure-singlellä

Vuoden 2020 alkupuolella näyttävän esiinmarssin tehnyt pääkaupunkiseutulainen JATALA julkaisee tänään uuden singlen nimeltä Structure. Panteramaisten riffien ja Jasse Jatalan äänipalkeiden voimalla eteenpäin puskeva kappale on hieman uusiutuneen yhtyeen kolmas julkaisu.

JATALA sai alkunsa vuoden 2019 The Voice Of Finland -kauden jälkeen, kun toiseksi sijoittunut Jasse Jatala kokosi ystäväpiiristään uuden yhtyeen. Kaksi ensimmäistä singleä, The Knife ja Tail Chaser, julkaistiin varsin nopeasti yhtyeen perustamisen jälkeen ja ne ovat keränneet Spotifyssa hieman alle 300 000 kuuntelua.

Structure-kappaleen aiheen Jasse Jatala kertoo löytyneen läheltä:

”Kappaleen lyriikat ja rujous kuvastavat täydellisesti tämän hetken maailma ja kuinka vaikealta tuntuu, kun ulospääsyä tai valoa tunnelin päässä ei tunnu näkyvän. No Way Out, kuten biisissä kuuluu.”

Kokoonpano
Jasse Jatala – laulu
Erik Halonen – kitara
Ville Marttila – kitara
Joonas Jaaksola – basso
Jari Rantanen – rummut

JATALA somessa
Facebook: http://www.facebook.com/jatalaband/
Instagram: http://www.instagram.com/jatalaband