Jarkko Kinnusen ja Eija Bergmanin duetossa on voimaa

Kuopiolainen Jarkko Kinnunen julkaisi tänään singlen Meissä on voimaa. Kappaleen nimi on tällä kertaa enne, sillä Eija Bergmanin kanssa duetoidussa voimabiisissä on tarttuvuutta ja laulun sanomaan on helppo samaistua. Tällä singlellä Jarkko osoittaa kykynsä kirjoittaa parhaan laatuluokan suomenkielistä pop-musiikkia. Melodisuus, karismaattisuus ja herkkyys lyövät kättä.

Eija Bergman on vuoden 2004 Tangofinalisti ja Toivo Kärki -kilpailun voittaja vuodelta 2006. Eija esiintyy nykyään Supersonic-yhtyeensä kanssa.

Singlen instrumenteista ja äänimaailmasta vastaa Janne Tolsa (Turmion KätilötTarot). Myös biisin äänitys, miksaus ja masterointi ovat Tolsan käsialaa.

Jarkko kertoo laulun luomisprosessista: ”Aina itsenäisyyspäivän lähestyessä tulee vääjäämättä ajatuksiin sotiemme ajat, kuinka kansa kovista oloista huolimatta jaksoi sitkeästi uskoa parempaan huomiseen. Kaukaisesti saman tyylisiä mietteitä tuo mieleen myös vallitseva pandemia. Yhteen hiileen on puhallettava nytkin, toinen toistamme tukien. Se on vähintä mitä voimme tehdä. Näistä ajatuksista lähti syntymään Meissä on voimaa-biisi. Loput on tajunnanvirtaa”.

Jarkon biisit ovat soineet paljon radioissa sekä digitaalisilta alustoilta. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Esa ElorannanSakari KuosmasenTiina RäsäsenBablon ja Kari Hyvärisen kanssa.

Meissä on voimaa Spotifyssa.

Jarkko Facebookissa ja Instagramissa.